Vakációs bibliahét Nagykároly-Kertvárosban

Ezen a héten tartják Nagykároly-Kertvárosban a vakációs bibliahetet, melyre napról-napra nagy lelkesedéssel járnak a vallásórás gyermekek. Az egyházközségben nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekek vallásos nevelésére.

DSC_0028

A gyermekbibliahét során a Királyhágómelléki Református Egyházkerület missziói osztálya által összeállított témákat dolgozzák fel, miközben sokat énekelnek, kézművesednek és játszanak a gyermekek. Az asztalról pedig nem maradnak el az ízletes falatok sem. Az 500 éves reformációra való tekintettel a bibliahét az Isten éltessen! címet viseli. A gyermekek több napos “szülinapi bulin” vehetnek részt, ahol bibliai történetekkel és a reformáció nagy alakjaival is megismerkedhetnek, közben pedig Dulcsesza mester cukrászdájában elkészítik a különleges 5 emeletes szülinapi tortát.

A foglalkozások levezetésében Tolnay István lelkipásztornak és Tolnay Adrien vallástanárnak, Bencze-Kádár Orsolya segédlelkész, Holló Éva és Suhó Andrea pedagógusok, valamint a gyülekezet ifisei segítenek.

63elemet

Hozzászólás

E-mail címe nem lesz publikus. Kötelező kitölteni *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>