Vakációs bibliahét Nagykároly-Belvárosban

Örömmel és érdeklődéssel járnak a gyermekek a Nagykároly-belvárosi Református Egyházközség vakációs bibliahetére, melyet a napokban tartanak.

DSC_0013Az egyházközségben az Isten éltessen című könyvben összeállított anyag szerint tartják a foglalkozásokat. A hét témája az 500 éves reformáció köré épül. Ennek megfelelően dolgoznak fel bibliai történeteket, ismerkednek meg a reformáció nagy alakjaival, tanulnak énekeket, kézműveskednek és játszanak a gyermekek. Nagy hangsúlyt fektetnek a reformáció ismertetésére. Tukacs Irénke tiszteletes asszonynak és Nagy Arnold szociális munkásnak nagy segítségére van az egyházközség nöszövetsége, akik nemcsak a gyermekek ellátásában, hanem néhány gyülekezeti taggal együtt a gyermekek felvigyázásában is segítenek, különösen a mai kiránduláson. A bibliahetet a zsibói botanikuskertbe való kirándulás teszi élménygazdagabbá a nagykárolyi gyermekek számára.

9elemet

Hozzászólás

E-mail címe nem lesz publikus. Kötelező kitölteni *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>