Óvodások tanítása

Nemrég elkészült a „Legkisebbek is megismerhetik Istent…” sorozat legújabb kötete „…a Fia által!” Ennek 1. része a csatolmányban található. Ha hasznosnak látja és szüksége van az egész kötetre, megrendelhető itt. Rendelés esetén a képanyagot postán küldjük, ennek PPT változatát, szövegkönyvét és kiegészítőit www.wetransfer.com -on keresztül.

Egy ideje áttértünk a nyomtatott szövegkönyvek és CD-re írt kiegészítők, szemléltetett énekek és aranymondásokról az elektronikus terjesztésére arra gondolva, hogy Ön, mint tanító, azt nyomtatja ki, amit éppen fel szeretne használni, jobb minőségben, annyi példányban amennyire szüksége van, megoszthatja tanítótársaival. Emellett a letöltött sorozat mindig a számítógépében marad (a lapok nem vesznek el, a CD nem karcolódik meg és nem vész el). Nem utolsó sorban a vásárlási ár sorozatonként 10 lej (képanyag ingyen van), amit ugyancsak irodalmi kiadványok előállítására fordítunk. Természetesen nyomtatott változatot is tudunk biztosítani annak, aki ezt igényli. Ebben az esetben a lapok számától függően változik az ár.

Hadd hívjuk fel kedves figyelmét arra, hogy elkészültek a jövő évi zsebnaptárak. Ezt szívesen küldjük (díjmentesen, amennyire szüksége van) annak, aki kéri.

 

Amec Kiadó szerkesztősége

A legkisebbek is Istent a Fia által_Szövegkönyv_1 lecke vegeig (1)
A legkisebbek is Istent a Fia által_Szövegkönyv_1 lecke vegeig
A legkisebbek is Istent a Fia által_Táblázat
Aranymondás 1 lecke_ff
Aranymondás 1 lecke_sz
Egyéb kreatív ötletek_1 lecke
Egyéb rajzos ötletek_1 lecke
ENG 2018 Booklet
Evangéliumi tanítás_Színes harangok_1 lecke
Foglalkoztató feladat_A jászolnál_1 lecke
Hívóképek aranymondás tanításához 1 lecke_ff
Hívóképek aranymondás tanításához 1 lecke_sz
Ismétlő játék_Az istállóban_1 lecke
Jézus zeret engem
Karácsonyi harangok
Kis aranymondás 1 lecke_ff
Kis aranymondás 1 lecke_sz
Névjegykártya sablon 1-3 leckék

Hozzászólás

E-mail címe nem lesz publikus. Kötelező kitölteni *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>