Bemutatónapok – Királyhágómelléki Református Egyházkerület Nyári Gyermekmissziós programja

A Királyhágómelléki Református Egyházkerület Nyári Gyermekmissziós programjának bemutatóira ebben az évben a következők szerint kerül sor:
1. Június 5.-én (kedden) Nagyváradon a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium dísztermében 17 órától. Szeretettel várjuk ide a Bihari, Érmelléki, Aradi és Temesvári Egyházmegyék azon gyülekezeteinek küldöttségét, amelyek megrendelték a programot.
2. Június 9.-én (szombaton) Szatmárnémetiben a Református Gimnázium dísztermében 11 órától kezdődően. Szeretettel várjuk ide a Nagybányai, Szatmári és Nagykárolyi Egyházmegyék azon gyülekezeteinek küldöttségét, képviselőjét, amelyek a programot megrendelték.
3. Június 9.-én (szombaton) Zilahon a Református Wesselényi Kollégium dísztermében 16,30-tól kezdődően. Szeretettel várjuk ide a Szilágysomlyói és Zilahi Egyházmegyék gyülekezeteinek képviselőit, amelyek megrendelték a programot.
Amennyiben valaki nem az egyházmegyéjének kijelölt bemutatónapon kívánja átvenni a programot, az a szucseva@yahoo.com email címen jelezze számomra, megjelölve azt a helyszínt a három közül, ahol részt fog venni a bemutatón. 
Nagyon szépen köszönjük a bizalmukat és a megrendeléseket.
Tisztelettel a közösség nevében:
Szűcs Éva
Sebestyén

Hozzaszolas

E-mail cime nem lesz publikus. Mezo kitoltese kotelezo *