Pályázati felhívás – Szilágyszér

A Nagykárolyi Református Egyházmegyében található, 590 lelket számláló, nem minősített Szilágyszéri Református Egyházközség pályázatot hirdet a megüresedett lelkészi állásra.

A gyülekezet jelenlegi anyagi helyzetében 2-10 év szolgálati idővel rendelkező besorolás szerinti fizetést, lakható 4 szobás, emeletes, vegyes tüzelésű központi fűtéses parókiát, valamint 80 ár kertet és gyümölcsöst biztosít a lelkipásztornak és családjának. Az egyházközség megfelelő állapotban levő templommal, javításra szoruló gyülekezeti teremmel és 20 ha földdel rendelkezik.

Helyben I-IV osztályos magyar iskola működik, V. osztálytól VIII. osztályig a szomszédos Bogdánd településre lehet vinni magyar iskolába a gyerekeket.

A lelkészi állásra minden, a fent említett fizetési kategóriában szereplő lelkipásztor jelentkezhet, aki megfelel a törvényes rendelkezéseknek.

Jelentkezni lehet 2018. július 13.-ig a Nagykárolyi Református Egyházmegye Esperesi Hivatalánál, Nagykárolyban a Rákóczi Ferenc utca 18 szám alatt. Tel: 0261- 865706 (hívható 10-14 óra között)

Tolnay István esperes

Forrás: krek.ro

Sebestyén

Hozzaszolas

E-mail cime nem lesz publikus. Mezo kitoltese kotelezo *