Miért választottad a KRISZ-tábort?

Maier Tamara (Nagykároly-Kertváros): Második alkalommal jöttem ifi táborba. Nagyon jól érzem itt magam. Nagyon jó a társaság és sokat tanulunk. Minden nap különböző témákat dolgozunk fel. Közelebb kerülünk Istenhez. Az előző években azt tapasztaltam, hogy itt nagyon jó a prorgam, az előadások és a társaság. Fontos számomra eljönni ide, mert közelebb kerülök Istenhez, többet megtudok róla és tanulok a Bibliából.

 

Balla Csenge Andrea (Lele): Most először veszek részt a táborban. A barátaimtól már hallottam arról, hogy ez nagyon jó hely. Gondoltam, hogy eljövök. Minden tetszik a táborban, de különösen a játékok. A szobák nagyon gyönyörűek. Sokat beszélgetünk és játszunk. Itt sokat tanulhatunk Istenről és közelebb kerülhetünk hozzá.

 

Dobai Beatrix (Lele): Az idén már harmadjára jöttem el a táborba. Nagyon jó ez a hely. Sokat tudunk szórakozni és új barátokat ismerhetünk meg. Többet megtudunk Istenről, közelebb kerülhetünk hozzá, és új imádságokat is tanulhatunk. Ma például a szeretetről hallhattunk előadást, amiből megtanultuk, hogy szeretenünk kell Istent és felebarátunkat.

 

Tatár Örs Huba (Hadadnádasd): Első alkalommal vagyok itt. Nagyon szimpatikusnak találom a tábort. Nagyon jók a játékok és az áhítat. Fontos szerintem, hogy mások is eljöjjenek ide, ahol ismerőseikkel találkozhatnak, kikapcsolódhatnak és elszakadnak a világtól. Énekeket és aranymondásokat tanulunk. Másoknak is ajánlanám ezt a tábort, mert a hangsúly Istenen, az áhítatokon és vallásos nevelésen van.

Sebestyén

Hozzaszolas

E-mail cime nem lesz publikus. Mezo kitoltese kotelezo *