Hálával indulni

„Negyednapra pedig gyűlének a hálaadásnak völgyébe, mivel az Úrnak ott adának hálákat…” (2 Krón 20,26)

Véget ért a nyár. Véget ért a vakáció. Gyermekek sokasága veszi hátára holnaptól az iskolatáskát és kezdi az új tanévet. Sokan izgatottan várják már az osztálytársakkal és a pedagógusokkal való találkozást. Egy újabb mérföldkőhöz érkezett az életünk. Ez pedig alkalom a hálaadásra. Istennek tartozunk köszönettel azért, hogy gondviselésével vigyázott gyermekeinkre és sok izgalmas, felejthetetlen élménnyel ajándékozta meg őket a vakáció színes napjaiban. A tanév alatt pedig újra Isten oltalmába ajánljuk őket. Kérjük, hogy Ő áldja meg tanulmányaikat és szorgalmukat.

Dr. Szentgyörgyi Albert szavait idézve minden pedagógus és gyermek számára eredményes tanévet kívánok: „Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, és megtalálja a munkát, amit szeretni fog.” Ámen!

Imádság: Jó Atyánk! Légy áldott amiért féltő szereteteddel vigyáztál gyermekeinkre a szünidőben. Kérünk, legyen áldásod a tanárok önfeláldozó, tudást és igazi emberi értékeket átadó munkáján! Kérünk, legyen áldásod az iskolába induló gyermekeken! Ámen!

Sebestyén Elek Előd

Sebestyén

Hozzaszolas

E-mail cime nem lesz publikus. Mezo kitoltese kotelezo *