Új kiadványok, hittanos segédanyagok, könyvvásárok

Kedves Olvasó!

Szeretettel köszöntünk első őszi hírlevelünkkel, melyben beszámolunk munkáinkról és kiadványainkról.

A hitoktatáshoz, iskolai évhez kapcsolódó kiadványok itt találhatók:

ÚJDONSÁG

Bibliai labirintus könyvem

Foglalkoztató könyv letörölhető tollal
A Biblia legismertebb történetei elevenednek meg a keménylapú lapozós könyvben. Minden oldalon egy-egy útvesztő várja a gyerekeket, melyben a kis olvasók segíthetnek a bibliai szereplőknek megtalálni a helyes utat. Minden oldal letörölhető és újrarajzolható, így a gyerekek órákat el tudnak tölteni a feladatok megoldásával.

TALENTUMOK

aktivizáló bibliai társasjáték 10–12 éves kortól
A sokak által közkedvelt bibliai activity játékunk megújult formában, kemény dobozban, kibővült szókészlettel jelent meg újra. Ez immár a játék ötödik kiadása, mely a 16 új kártyalappal együtt immár 144 kártyát tartalmaz. Így több mint 800 szó és kifejezés várja a lelkes játékosokat!

HAMAROSAN MEGJELENIK

Hetedhét áhítatok (Pethő-Szűcs Mária)

Iskolai áhítatok, gyermek-istentiszteleti tanítások
A könyv hasznos segítség az általános iskolás korú gyerekek között szolgáló hitoktatók, lelkészek számára. Az egy tanévre szóló áhítatok két ó- és két újszövetségi sorozaton kívül az egyházi és iskolai év ünnepeihez és eseményeihez kapcsolódnak. Bevezető történetek, részletes igei tanítás, kreatív ötletek, játékok és beszélgetés témák segítik az üzenet elmélyítését. Alkalmazási lehetőségek: iskolai áhítat, családi áhítat, gyermek-istentisztelet, vasárnapi iskola, gyermek-bibliakör, nyári tábor.

ÚJRA KAPHATÓ

ÁLLATNYOMOK A BIBLIÁBAN 1-2-3.
Nyomkereső és színező füzet sorozat ovisoknak és kisiskolásoknak bibliai történetekkel és állatokkal.

EZÜSTÖM, ARANYAM…
bibliai játékkártya – ókori pénzekkel
Változatos játéklehetőségek a Jézus idején használatban lévő pénzekkel. A pénzhez, vagyonhoz fűződő bibliai tanítások, további információk. Nyolc éves kortól ajánlott, 2-6 játékos részére.

KATETÉKA HONLAP ÉS SEGÉDKÖNYVEK
hitoktatói anyagok

Számos hitoktatói anyagunk segíti a hitoktatókat felkészülni az órákra.

katetéka honlap egy hetente frissülő online hitoktatói tudástár, ahol a kidolgozott óratervek mellett több ezer játék, feladat és ötlet található.

A honlap anyagából már számos kiadvány is készült:

365-óratervek és Katetéka segédkönyvek

Bibliai társasjátékok

Bibliai társasjátékaink nemcsak a családban nyújtanak jó szórakozást, hanem a hittanórán is jól használhatóak.

Bibliai játékok

Józsua és az állatok a BOOKR Kids Mesetárban

A népszerű gyerekkönyvünk első néhány fejezete már elérhető a Mesetárban. A BOOKR Kids Mesetár egy folyamatosan bővülő interaktív mesekönyvtár alkalmazás mobilra és tabletre. Az itt található mesekönyvek eredeti sikerkönyvek interaktív változatai, olvasás- és képességfejlesztő funkciókkal.

KÖNYVVÁSÁRAINK

Az ősz folyamán számos rendezvényen lesz könyvasztalunk. Várunk mindenkit szeretettel (részletes program a honlapunkon)!

Aki valamelyik könyvvásárban szeretné átvenni a megrendelt könyveket, kérjük, hogy rendelését a vásár előtti munkanap délig juttassa el hozzánk!

Készülő kiadványainkat, könyvvásárainkat és egyéb programjainkat nyomon követheti honlapunkon (www.parakletos.hu).

Érdemes ellátogatni a web-boltunkba (konyves.hu), ahol saját kiadványaink 20%, egyéb kiadók kiadványai 10-15% kedvezménnyel kaphatók.

Aki jobban szeret személyesen válogatni, azokat szeretettel várjuk könyvvásárainkban, mozgóboltunkban, illetve kiskunfélegyházi könyvesboltunkban, a Pacsirta u. 10. szám alatt.

Hétfőtől péntekig 8-16 óra között, minden hónap első szombatján délelőtt 9-12 óra között tartunk nyitva.

Damásdi Dénesné Judit
kiadóvezető

Sebestyén

Hozzaszolas

E-mail cime nem lesz publikus. Mezo kitoltese kotelezo *