Gyászfeldolgozás

Gyászban lenni, azt viselni, nehéz élethelyzet. Ebben az állapotban támogatást jelenthet a beszélgetés, a megosztás, a sorstársi közösség megtartó ereje, empátiája, amely a tapasztalatok szerint segíti a veszteség feldolgozását és a kapcsolat beteljesítését.

És ne felejtsük!
A gyász nemcsak halál esetén, hanem közel 40 élethelyzet (pl. válás, nyugdíjba vonulás, költözés, üres fészek …) során a veszteségre adott természetes és normális emberi reakció.

Haláleset, válás és akármilyen más kapcsolat megszűnése mindig magában foglalja a jövőre vonatkozó reményeink, terveink és álmaink egy részének halálát is. Ilyenkor természetes, hogy automatikusan végig gondoljuk a múltat, mindazt ami megtörtént vagy nem történt meg. Amit kimondtunk és nem mondtunk ki. Felfedezünk rengeteg dolgot, amit szeretnénk, ha másként történt volna. Amiket szeretnénk, ha a másik mondott volna, esetleg mi magunk mondtunk vagy tettünk volna.

Gyászfeldolgozás Módszer ismertető, ingyenes, nyílt előadást tartok
Nagykárolyban 2019. november 4-én, hétfőn 17.00 órakor
a Harmony Házban, (Bulevardul 25 Octombie 34/a, Nagykároly)
Megértő figyelemmel és szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!
Bartha Mária- Zsuzsánna unitárius lelkész, család- és rendszerállitó,
Gyászfeldolgozás Módszer(R) Specialista,

A részvétel ingyenes, azonban kérem, hogy megjelenési szándékáról az alábbi elérhetőségeken értesítsen. Előre is köszönöm!
(Tel: 004-0744-351767; 0036-70-427-2060
e-mail: harmony.desiderata@gmail.com)

Forrás: Bartha Mária-Zsuzsánna közösségi oldala

Sebestyén

Hozzaszolas

E-mail cime nem lesz publikus. Mezo kitoltese kotelezo *