Ökumenikus imaheti olvasókönyv

Az idei ökumenikus imahét vezérigéje: „Adj innom!” (Jn 4,7). Az imahét témája, melyet a brazíliai keresztyének állítottak össze, mélyen kifejezi azt, hogy amint a testnek szüksége van vízre, úgy a lelkünknek is szüksége van az örökélet forrására: Krisztusra. Isten igéje oltja lelked szomjúságát: ha szomorú vagy, ha tövis van a szívedben, ha betegséget vagy gyászt hordozol.

Az imaheti könyvecskében olvasható igemagyarázatok egy néhány cseppel kívánják enyhíteni lelki szomjúságunkat. A Nagykárolyi Református Egyházmegye lelkészei az imahét mind a nyolc napjára gyönyörű igemagyarázatokat fogalmaztak meg, hogy a gondok szárazságában megnyissák előttünk az örök élet forrását. Gondolatait ossza meg velünk: Csáki Gedeon (Piskolt), Gál Sándor (Gencs), Kurta Szabolcs (Érendréd),  Nagy Attila (Magyargéres), Nagy Róbert (Magyarcsaholy), Máthé Lóránt Árpád (Tasnádszarvad), Pakulár István (Tasnád) és Szabó Sándor (Szilágypér).

Az olvasókönyv újdonsága, hogy a tartalmazza az elmúlt év legfontosabb egyházmegyei híreit. Kívánjuk, hogy örömmel vegye mindenki a kezébe, és találjon benne tartalmas olvasnivalóra! A könyv 4 lejes árban megvásárolható a lelkészi hivatalokban.

Sebestyén